Jörns Evenemang & Samhällsservice (JESS)

 

logga m text

JESS är ett intressant ställe att titta in till. Mitt på Storgatan, granne med ortens butik. Här är det ständig rörelse och beslutsvägarna är korta och okomplicerade för att verka för Jörns bästa. Utöver den service som kontoret kan ge, finns också konferenslokal, tillgång till kopieringsmaskin och praktisk hjälp med smått och stort. Vi finns här så ofta vi kan – ibland är det jobb ute på fält – och då är det tillfälligt stängt. Information finns oftast vid entrén om det skulle vara stängt.

 

I lokalerna stöter du bland annat på

Ledare för arbetet vid JESS är dess styrelse med Gunnel Flinta (ordförande), Cathrin Elfstrand, Carola Hällsten och Tim Båtsman som suppleant.  JESS är en ideell förening som övergick till ideell 2017 från tidigare J.S.S som var en ekonomisk förening som bildades 2011, föreningen har fortfarande samma syfte – att utveckla Jörn.

Aktiviteter i lokalen hos JESS
  1. JESS – ideell förening med service för företag och privatpersoner (t.ex. kopiering/fax samt leverans av beställningar). De som själv inte har möjlighet att handla i affären – sköter JESS sådant på torsdagar. Ring in beställning och få varorna levererade under torsdagar. Antalet personer/hushåll som får denna fina service brukar variera mellan 10 och 30.
  2. JESS har två projektanställda via ”TIA-medel” ( Tidiga Insatser för Asylsökande) från länsstyrelsen . De har i uppdrag att jobba som resurspersoner inom samhällsstöttning och integration. De ska fungera som en länk och finnas till som stöd för föreningar, organisationer och företag som utvecklar och ordnar aktiviteter för alla som bor i Jörn och integrationsinriktade aktiviteter.
  3. JESS är en stor aktör i  projektet ”Lyssna på oss” som är ett treårigt kulturprojekt genom Skellefteåbygdens Berättarförening via kulturrådets projekt Kreativa platser. Ann-Sofi jobbar viss tid i det projektet och Rose-Marie från Berättarföreningen finns också på JESS viss tid.
Medlemskap
  • Årlig medlemsavgift : Enskild 20 kronor eller för en Familj 40 kronor.
  • Betala till bankgiro 5214-9945,  Swish 1235167788 eller kontant på kontoret.          Uppge namn, adress, tel och e-postadress
Öppethållande

Måndag – Fredag kl 8-15 finns Ann-Sofie eller Angelica på JESS kontor, när de inte är ”ute på fältet”.
Tisdagar och Onsdagar kl. 8-12 finns Gunilla på JESS kontor.

Kontaktuppgifter

JESS (Jörns Evenemang & Samhällsservice ideella förening.)
Storgatan 34, 936 51 Jörn, org nr. 802510-6686
Tel. 0916 – 240 32

E-postadress jess93651@gmail.com

 

%d bloggare gillar detta: